Høsten er ankommet og den måtte så klart feires! Hvert år siden oppstart har vi samles for å lage mat av råvarene.
Det er veldig spennende når plantene endelig skal bli til føde. Vi møttes på Stammencafe i Kongensgate hvor alle bidro med matlaging på kjøkkenet. Her blir vi alltid tatt godt imot av vertskapet. Etter et par timer var vi klare.
Resultatet ble en herlig middag:
Jordskokksuppe
Falaffel
Grønnkålchips
Pepperrotkrem
Sauterte grønnsaker
Bakte rotfrukter.
Dessert ble eplekake med bær-sorbét. Helt nydelig!
Alle som kom fikk med seg råvarer hjem. Takk for denne sesongen
Det er veldig spennende når plantene endelig skal bli til føde. Vi møttes på Stammencafe i Kongensgate hvor alle bidro med matlaging på kjøkkenet. Her blir vi alltid tatt godt imot av vertskapet. Etter et par timer var vi klare.
Resultatet ble en herlig middag:
Jordskokksuppe
Falaffel
Grønnkålchips
Pepperrotkrem
Sauterte grønnsaker
Bakte rotfrukter.
Dessert ble eplekake med bær-sorbét. Helt nydelig!
Alle som kom fikk med seg råvarer hjem. Takk for denne sesongen